Kroon Oil – smörjmedelsproducent

Kroon Oil Prisbelönt varumärke

Sedan starten 1906 har Kroon Oil blivit en ledande aktör på smörjmedelsmarknaden. Kroon Oils produkter köps och säljs över hela världen. Som en oberoende tillverkare och specialist, kan vi reagera snabbt på marknadens utveckling och särskilda krav från våra kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment, teknisk rådgivning, säljstöd och flexibel leverans.

Omfattande sortiment

Kroon Oil förser marknaden för fordons-och två-cykel sektorn samt för industriell, marin och lantbruk med smörjmedel. Kroon Oil produkter uppfyller mer än väl de internationella specifikationerna för bil-och maskintillverkare samt kraven för armén och myndighetskrav.

Goda råd!

Kvalitet och service är högsta prioritet vid Kroon Oil. Vår tekniska avdelning svarar gärna på frågor om smörjmedel och hittar en lämplig lösning för dig. Dessutom har Kroon Oil ett program för on-line rådgivning. Samma rådgivning finns även på CD-rom, för att hjälpa dig att hitta rätt smörjmedel för din bil. Du har alltså lätt tillgång till vår växande databas för smörjmedel. I Kroon Oils laboratorier, använder våra specialister state-of-the-art teknik för att forska fram nya möjligheter att reagera på marknadens utveckling. Denna pågående forskning och ständiga produktkontroll är din garanti för kvaliteten på våra produkter.

Säljstöd

Förutom teknisk rådgivning, ger Kroon Oil kommersiellt stöd för att främja våra produkter.

Kort sagt …

Utmärkt service, snabb leveranstid, bra teknisk support och ett brett produktsortiment inom både stora och små förpackningar gör Kroon Oil til en uppskattad partner.